Rekruttering til projekt eller fastansættelse

bliv kunde

Rekruttering

En fleksibel løsning, hvor vi matcher dit behov for kompetencer og personlighed med en kandidat.

Vi bruger for det meste ”Try and Hire” metoden, hvor I som virksomhed har mulighed for at lære jeres nye medarbejder at kende, inden fastansættelse. Din virksomhed får mulighed for at prøve medarbejderens evner af, inden der skrives under på en kontrakt. På den måde får du afklaret medarbejderes faglige niveau og kompetencer. Medarbejderen får et godt indblik i virksomhedens kultur i forløbet og omvendt. 

Hvis I som virksomhed vil benytte vores rekruttering, er det vigtigt at I fra start laver en aftale om rekruttering, da det giver adgang til et bredere felt af kandidater. Vi har eksempelvis dygtige emner, der udelukkende ønsker at blive tilbudt disse stillinger.

Har man fået en medarbejder ud til et kort vikariat, men ønsker at vedkommende skal ansættes, kan aftalen godt oprettes undervejs i forløbet.

Her er det vigtigt at inddrage Manflex, da der kan være årsager til at en anden kandidat kan være et bedre bud, når det er til en fastansættelse frem for et vikariat. Manflex vil altid stræbe efter at I som kunde får den bedste løsning, og vi som samarbejdspartnere har en åben og ærlig dialog.

Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere