Vores historie

Manflex blev stiftet 15. september 2014.

Den nuværende ejerkreds har været ved roret siden 1. juni 2016.

Kontoret
Fra starten har virksomheden haft til huse i 2700 Brønshøj på adressen Håbets Alle 26. De første år boede vi i ”B”, men efter en kort periode flyttede vi ind i den del af bygningen, der hedder 26A.

Brønshøj ligger godt i forhold til vores opgaver i København og Omegn. Samtidig er det nemt at komme til for gæster og medarbejdere.

Så her bliver vi nok boende for fremtiden. Vi har i hvert fald været glade for at bo her siden 2016.

De tre ejere har samarbejdet om stort og småt i mange år og har en meget lang historie tilbage i tiden. Det er et stabilt ejerskab, hvor værdier, målsætninger og kultur er fællesnævnere.

Selskabet
Manflex er et anpartsselskab, som igen har tre ejere, der alle sammen arbejder med i selskabets drift.

Selskabet har altid lavet overskud, hvilket vi er stolte af. Vi har undervejs ændret i vores strategi og målsætninger, da en sund økonomi og en sund portefølje altid har været vigtigere end toplinjen.

Den strategi giver fokus på virksomhedens daglige drift og stabilitet for Manflex. Vi føler Manflex er godt rustet til fremtiden og vi er en tryg løsning for vores kunder.

Medarbejderne på kontoret

Tim Udby er Direktør i Manflex og partner. Tim har spillet håndbold på eliteplan og tog samtidig en Bachelor i Jura på Københavns Universitet. Været i vikarbranchen siden 2012.

Martin Gottlieb er partner. Martin er uddannet i Statskundskab fra Københavns Universitet. Været i vikarbranchen siden 2015.

Frithioff Nielsen er partner. Iværksætter siden 2005. Været i vikarbranchen siden 2011.

Elias Søgaard Poulsen. Ansvarlig for booking i Manflex. Ansat første gang 2019, som timelønnet vikar i driften. Efter en periode på to år i anden branche, kom han retur i 2021, denne gang til en stilling på kontoret.

Spørg os uforpligtende

Vi tror på hurtig, klar og ærlig kommunikation.