Om Manflex

Manflex er et dansk firma, som kan levere bemandings-løsninger, både til kortere vikariater og til projekter. Vi er specialiseret i bygge og anlæg, hvor vores dygtige kranfører og kvalificerede arbejdsmænd er vores kerne område. Vi rekrutterer og leverer dog også mandskab og personale til andre brancher. Derfor er du altid velkommen til at komme med en forespørgsel.

Manflex ejerkreds har en bred brancheerfaring, og har siden 2014 specialiseret sig i kvalificerede medarbejdere til bygge og anlægs branchen. Vi kender vores mandskab, og vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder at medarbejderen matcher de efterspurgte kompetencer.

Det kan være sårbart med den forkerte bemanding, så det vil altid være en åben og ærlig dialog, og mener vi ikke at vi har medarbejderen der matcher jeres krav, så takker vi hellere nej.

Vores hjemmebane er København og Sjælland, hvor vi har døgnåben vagttelefon.

Vores strategiske fokus er at levere mandskab i København og på Sjælland. Derfor er det også her at hovedparten af vores medarbejdere er bosat.

Det betyder ikke at vi ikke kan levere mandskab i resten af Danmark. Vi har ofte projekter på eksempelvis Lolland-Falster, Fyn, i Jylland og endda i Sverige. Derfor vil vi også gerne have buddet, hvis jeres behov er andre steder.

Fleksible personaleløsninger og rekruttering

Manflex leverer primært løsninger til større projekter.

Vi kender vores mandskab og screener med stor erfaring nye emner og ansøgere. Dette gør, at vi kan imødekomme dine behov, uanset om der er tale om en fleksibel personaleløsning, eller rekruttering til fastansættelse.

Kontakt os for et uforpligtende møde

 

Medlem af Dansk Industri

Manflex ApS er medlem af Dansk Industri.

Vi lever op til samtlige overenskomster og kan fremvise Serviceattest.

}

DØGNÅBENT

Vores vagttelefon har åbent 24 timer i døgnet. Akutte opgaver skal altid ringes ind på 72406500

SPAR TID

Vi finder det rigtige mandskab til opgaven, så du kan fokusere på den øvrige drift.

 

SPAR PENGE

Reducér lønomkostninger til og administration med en skræddersyet løsning.

KORT LEVERINGSTID

Vi bestræber os altid på at have folk klar standby – tæt på arbejdsstedet.