Kontakt os.

Vi hos Manflex ønsker altid at være lette at komme i kontakt med. Vi vil gerne høre fra dig, og derfor foretrækker vi, at du ringer eller skriver en e-mail til os. Telefonen er den hurtigste måde at få fat på os. For eksisterende kunder en bemandet vagttelefon. Vi læser vores mail løbende, og det kan være godt til at få alle detaljer skrevet ned fra start.

Hvis du foretrækker at besøge vores kontor, er du mere end velkommen! Vores adresse er Håbets Alle 26A i Brønshøj, og vi er næsten altid på kontoret i tidsrummet mellem 08 og 16.
Vi har altid en kop varm kaffe eller koldt vand klar til vores gæster. Vi vil dog gerne bede dig om at melde din ankomst på forhånd, så vi kan sørge for at have de relevante personer til stede og undgå, at der er møder i gang, når du kommer forbi.

Vores kontor ligger kun 10 minutter fra Rådhuspladsen og tæt på Frederikssundsvej, og der er altid gratis parkering til rådighed for vores kunder. Vi sætter pris på at møde vores kunder jævnligt, da det styrker vores relationer og samarbejde. Så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde de bedste løsninger!