Privatlivspolitik

Beskyttelse af dine data

For at kunne oprette en profil hos Manflex, skal du give os tilladelse til at behandle dine data ved at acceptere vores samtykkeerklæring.

Samtykkeerklæringen fastslår, at du frivilligt giver tilladelse til, at vi kan behandle dine data. Vi sætter stor pris på din tillid og tager ansvar for at beskytte dine data på en sikker og fortrolig måde.

Vores mål er at give dig størst mulig indsigt i, hvordan vi behandler dine data. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget vedrørende databeskyttelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi beder kun om et minimum af informationer i denne ansøgning. Når du er blevet oprettet i vores system, vil vi bede dig om at opdatere dine data, så vi har de relevante oplysninger om dig og dine kompetencer.
Vi ser frem til at samarbejde med dig og behandle dine data på den bedst mulige måde.

Sådan ser samtykkeerklæringen ud
Ved godkendelse af denne samtykkeerklæring giver jeg hermed frivilligt tilladelse til, at dataansvarlig må behandle mine personlige data.

1.0 Definition af behandle
Ved behandling af data mener vi følgende:

1. Registrere

 • Data oprettes i vores IT-system

 

2. Behandle

 • Vi retter og tilføjer i data i vores IT-system
 • Vi søger i dine data
 • Vi sender bekræftelser til kunder som indeholder dele af dine data
 • Vi printer dele af dine data.
 • Vi overfører dele af dine data til vores løn- og økonomisystem
 • Vi anvender dele af dine data til statistik og andre rapporter

 

3. Opbevare

 • Vi gemmer dine data i vores system og evt. på papir
 • Vi gemmer dine data i vores backupsystemer

 

2.0 Dataansvarlig

 • Dataansvarlig: Virksomhed Manflex ApS
 • Adresse: Håbets Allé 26B
 • Postnummer og by. 2700 Brønshøj
 • CVR–nummer: 36197617
 • Kontaktperson: Martin Gottlieb
 • Telefon: 72406500
 • E-mail: [email protected]

 

3.0 Formål
Du ejer retten til dine data, og du skal give os tilladelse og dermed ret til at behandle dine data. Det gør du ved at godkende denne samtykkeerklæring.

Formålet med at behandle dine data er, at vi kan finde job og vikariater, der passer til dine krav, ønsker og kvalifikationer. Yderligere skal vi kunne beregne og udbetale løn til dig, når du sendes ud for at arbejde hos vores kunder.

Vores behandling af dine data tjener således dette formål, og vi behandler kun data som er relevante og tilstrækkelige i forhold til dette formål.

4.0 Typer af data
Afhængigt af jobs og vikariater, behandler vi følgende typer af data i vores systemer

1. Almindelige data

 • Navn, adresse, telefonnummer, e-mail etc.

 

2. Fortrolige data

 • CPR-nummer, løn- og økonomiforhold, skatteforhold, sygedage, tjenstlige forhold, familieforhold, sociale forhold, strafbare forhold som straffe- og børneattester etc.


3. Følsomme data

 • Fagforening, evt. helbredsmæssige forhold

 

4. Evt.

5.0 Hvor længe gemmer vi data?
Vi gemmer som udgangspunkt dine data så længe som du giver os ret til.

Dvs. når du giver os dit samtykke, så gemmes dine data indtil du selv ønsker at trække dit samtykke tilbage.

Dine data vil således løbende indgå i vores søgninger efter mulige kandidater til job og vikariater hos vores kunder.

Vi forventer at vi hurtigst muligt finder vikariater, som passer til din profil, og vi vil derfor kontakte dig vedr. disse muligheder.

Skulle det ikke lykkedes os at finde og tilbyde dig forskellige jobmuligheder, vil vi på et tidspunkt kontakte dig med henblik på at fastlægge om du fortsat ønsker at vi behandler dine data i vores system.

Hvis det lykkes at finde et vikariat eller fast job, som du accepterer, vil der bl.a. blive dannet lønlinjer som en del af dine data, og vi vil dermed skulle gemme dine data som dokumentation i minimum 5 år efter sidste job/vagt.

Når vi ikke længere har behov for at gemme dine data, eller du selv aktivt har ønsket at blive fjernet fra systemet, gennemføres en af nedenstående handlinger:

 • Hvis du ikke har haft jobs/vagter hos os, så slettes alle dine data i systemet, og du vil for altid være glemt i vores system
 • Hvis du har haft jobs/vagter, vil vi som minimum gemme dine data i 5 år. Herefter vil vi hvis/når du ønsker det anonymisere dig i systemet. Dette betyder at vi sletter alle dine data og du bliver anonymiseret med et nyt vilkårligt nummer. Herefter vil du for altid være glemt i vores system

 

6.0 Dine rettigheder
Det er vigtigt at du kender dine rettigheder mht. dine data i vores system. Nedenfor kan du læse om dine rettigheder:

6.1 Ret til indsigt
Du har altid ret til at få oplyst hvilke data vi registrerer og behandler om dig. Du skal blot rette henvendelse til os. Herefter giver vi dig mulighed for at se alle de registreringer, som vi har oprettet i vores system omkring dig.

6.2 Ret til at blive glemt
Du har altid ret til at tilbagetrække dit samtykke og således blive slettet eller anonymiseret i vores system. Du skal blot rette henvendelse til os, så undersøger vi, om du kan slettes eller anonymiseres. Herefter igangsætter vi processen mhp. at slette eller anonymisere dig i vores system.

6.3 Ret til at få berigtiget dine data.
Skulle det vise sig at vi har registreret fejlagtige oplysninger om dig, har du altid ret til at få disse rettet eller slettet. Dette gør du ved at rette henvendelse til os, så sørger vi for at data bliver rettet.

6.4 Ret til at få en kopi af dine data
Hvis du ønsker det, kan du få en fil med alle dine stamdata fra vores system, til evt. videreformidling. Du skal kontakte os, så sørger vi for at du kan downloade en fil med dine data via vores webinterface til vikarer.

7.0 Hvem behandler dine data?
Vores ansatte og IT-databehandlere har adgang til dine data og er derfor pålagt fortrolighedsklausuler. Vores ansatte og IT-databehandlere kan som udgangspunkt se alle dine data i vores system.

Når du accepterer et job eller et vikariat, sender vi nogle af dine data videre til vores kunder. Dette gør vi for at kunden kan se hvem du er og dermed genkende dig, når du møder på jobbet. De data, som vi sender videre til en kunde i forbindelse med et job eller et vikariat, er følgende:

 • Fornavn, køn og billede
 • Evt. efternavn
 • Evt. din adresse
 • Evt. din alder
 • Evt. dine kvalifikationer

 

Når du har arbejdet for os og dermed er berettiget til løn vil vi naturligvis overføre relevante data til vores lønsystem og dermed også sende dele af dine data til SKAT og andre myndigheder. Dette er påbudt i loven og kræver således ikke dit samtykke.

7.1 Videregivelse af dine data
Vi videregiver aldrig dine data til andre personer, virksomheder, myndigheder eller systemer end hvad der er beskrevet i denne samtykkeerklæring. Skulle situationen opstå, hvor det er nødvendigt at videregive dine data, vil du altid blive orienteret.

8.0 Data
Dine data bliver gemt i vores IT-system som hostes på servere placeret i Danmark. Dine data vil således altid være i Danmark og regler for behandling vil derfor også være underlagt dansk lov.

8.1 Backup
Vi tager løbende backup af alle dine data og gemmer disse. Skulle vores driftssystem, således bryde sammen, har vi altid en kopi af dine data, der maks. er 24 timer gammel.

9.0 Samtykkeerklæring
Denne samtykkeerklæring kan ændres.

Skulle vi ændre hvorledes vi behandler dine data, eller hvis vi i øvrigt opdaterer denne samtykkeerklæring, vil du altid blive afkrævet et nyt samtykke og herunder har du altid ret til at afvise dette og dermed blive slettet eller anonymiseret i vores system. Vores samtykkeerklæring er versionsstyret, og du kan altid se hvilken version du har godkendt og hvornår.

10.0 Kontakt
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Spørg os uforpligtende

Vi tror på hurtig, klar og ærlig kommunikation.