Mangler du kranførere?

Vi har et rigtigt godt team af dygtige kranførere i Manflex. Vi leverer kvalitet og siger faktisk hellere nej til en opgave, end vi tager chancen med en uprøvet kranfører.

Et godt team af dygtige kranførere.

Vi har et rigtigt godt team af dygtige kranførere i Manflex.

Vores kranførere taler enten dansk eller engelsk. Vi har en stor gruppe af udenlandske kranførere som er bosat i Danmark. De er typisk kommet til København for at arbejde på store projekter og har efterfølgende bosat sig.

Derfor kan vi også dække en forespørgsel på f.eks. en polsktalende kranfører. Det er vigtigt at medarbejderne på jorden og kranføreren kan kommunikere ordentligt – af hensyn til sikkerheden og arbejdets udførsel.

Sammen finder vi den rette kranfører.

Når du bestiller en kranfører, vil vi oftest spørge om type af kran, sprog, opgavens art og selvfølgelig længde på opgaven, arbejdstid osv.

Det er jer som kunde, der bedst kan forklare opgaven – og sammen finder vi hurtigt ud af, om Manflex har den rigtige kranfører til jeres opgave.

Vores kranførere er direkte tilknyttet Manflex. Vi benytter os ikke af fordyrende og forvirrende mellemled. En kranfører fra Manflex er en tryg løsning.

Tag endelig kontakt til os i god tid, også hvis I har jeres egen løsning på pladsen umiddelbart. Vi kan tilbyde en rigtig fleksibel løsning til jer, når det kommer til afløsning og her kan det hjælpe allerede at have papirarbejdet på plads på forhånd.

Vi leverer kvalitet og har kort leveringstid.

Vi kan dække hele projekter, ved ferie og sygdom.

Fordelen ved at bruge os er, at du netop er sikret en mand i kranen, til tiden, uanset hvad der sker af uforudsete ting på pladsen.

Vi har generelt kort leveringstid på alle typer af kranførere og sender kun medarbejdere, hvor vi har kendskab til deres kompetencer. Naturligvis med gyldige certifikater, men også med den krævede erfaring.

Vi leverer kvalitet og siger faktisk hellere nej til en opgave, end vi tager chancen med en uprøvet kranfører.

Spørg os uforpligtende

Vi tror på hurtig, klar og ærlig kommunikation.