Try & Hire

bliv kunde

Try & Hire

En fleksibel løsning, hvor vi matcher dit behov for kompetencer og personlighed med en kandidat.

Et Try & Hire forløb starter som et almindeligt vikariat (jf. de generelle vikarbetingelser) der som udgangspunkt munder ud i en fastansættelse. Manflex står for at aflønne vikaren, herunder feriepenge, pension etc. Din virksomhed betaler kun for de timer, vikaren arbejder. Et vikariat, En effektiv, enkel og tryg mulighed for at afprøve, om medarbejderen matcher virksomhedens kultur og det faglige niveau – så virksomheden undgår hermed dyre fejlansættelser.

Overgangen fra vikariat til fastansættelse foregår automatisk, når Try perioden er afsluttet (typisk efter 3 måneder). Din nye medarbejder bliver ansat uden yderligere omkostninger og er klar til at fortsætte med at bidrage til virksomheden.

Ønskes det, at vikaren ansættes inden forløbets afslutning, beregnes der et forholdsmæssigt honorar*. Herefter overtager din virksomhed vikaren, og det givende samarbejde kan fortsættes.

Processen

Forarbejde

Vi tror på, at gode relationer skaber et godt samarbejde. Derfor indledes processen med at finde den rette medarbejder altid med et afklarende møde.

På mødet afdækker vi i fællesskab, hvilke kompetencer og faglige kvalifikationer jeres kommende medarbejder skal have samt vi danner os et overblik over virksomhedens struktur, kultur og miljø.

Det personlige møde skaber tryghed og er din sikkerhed for, at vi kan finde det bedst mulige match – både personligt og fagligt.

Løbende opfølgning

Tilfredshed med forløbet og med din kommende medarbejder er hele tiden vores fokus. Derfor foretager vi løbende opfølgning både under og efter forløbet.

Priser

Specifik aftale om Try & Hire forløb, skal dette skriftlig aftales på forhånd.

*= honoraret aftales på forhånd

 

Læs mere om vores forskellige arbejdsområder på undersiderne her:

Kontakt os allerede nu på 72406500 for at høre nærmere.

Alternativt kan du udfylde formular på vores kontakt side og vi vender tilbage hurtigst muligt.