Arbejdsmand

Bestil arbejdsmand

Vi skaffer din næste arbejdsmand

Vi leverer alle typer af arbejdsmænd, uanset om det er vikarer til afløsning eller rekruttering af din nye faste medarbejder. Vi har medarbejdere i vores kartotek indenfor alle kategorier af arbejdsmand – eksempelvis til jord & beton, tømrer, murer, elektriker, pladsmand, oprydningsfolk eller håndmand til maskinfører.

Under arbejdsmand har vi to kategorier. Servicemedarbejderen der hjælper med de mest simple opgaver såsom oprydning på byggeplads, typisk som et kortere vikariat. Alternativet er den dygtige specialarbejder, med erfaring og kvalifikationer som passer præcis til opgaven. Mange af vores dygtige specialarbejdere ender ofte med at gå i længere tid på projekter.

Uanset om du skal bruge en enkelt håndmand, eller et helt sjak arbejdsmænd til en større opgave, så er vi klar med en løsning. 

Der er meget stor efterspørgsel på de dygtige håndværkere, men kontakt os for en snak om en løsning med en god arbejdsmand som alternativ.

Som udgangspunkt leverer vi arbejdsmænd og håndmænd i hele Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland.

”Vi tror på hurtig, klar og ærlig kommunikation.”

Det er jer som kunde, der bedst kan forklare opgaven – og sammen finder vi hurtigt ud af, om Manflex har den rigtige arbejdsmand til jeres opgave. 

Vores arbejdsmænd er direkte tilknyttet Manflex.

Vi benytter os ikke af fordyrende og forvirrende mellemled. En arbejdsmand fra Manflex er altid en tryg løsning.

 

  • Arbejdsmænd til faglærte
  • Arbejdsmænd til jord og beton
  • Pladsmænd
  • Håndmænd til maskinfører
  • Oprydningsfolk

Kontakt os allerede nu på 72406500 for at høre nærmere.

Alternativt kan du udfylde formular på vores kontakt side og vi vender tilbage hurtigst muligt.