Vi skaffer din næste arbejdsmand!

Vi leverer alle typer af arbejdsmænd, uanset om det er vikarer til afløsning eller rekruttering af din nye faste medarbejder.

Servicemedarbejder eller specialarbejder?

Under arbejdsmand har vi to kategorier:

Servicemedarbejderen, der hjælper med de mest simple opgaver såsom oprydning på byggeplads, typisk som et kortere vikariat.

Her vil bestillingen fra en kunde typisk lyde noget i stil med ”I næste uge skal vi bruge et hold på fire mand til at nulstille pladsen. Der skal ryddes op, smides ud, støvsuges og så skal vi have repareret et hegn”.

De opgaver har vi mange af. Her samler vi et hold, der passer godt sammen og finder en formand i teamet som evt. kan stå for den samlede kommunikation til dig.

Alternativet til ovenstående er den dygtige specialarbejder, med solid erfaring og kvalifikationer til at kunne arbejde selvstændigt efter instruktioner.

Det er en medarbejder, du kan sætte i gang ved opgavens start, og hvor du kan stole på, at arbejdet bliver udført efter dine ønsker.

Det er selvfølgelig altid vigtigt, at der bliver givet en grundig instruktion ved bestilling. Så rammer vi også den rigtige mand første gang.

Vi sætter pris på al feedback. Det er vigtigt for os at vide, om vi rammer rigtigt med folkene. Vi arbejder meget på at opkvalificere medarbejderne i marken.

Det er jer som kunde, der skal forklare opgaven ved bestilling. Sammen finder vi hurtigt ud af, om Manflex har den rigtige arbejdsmand og i hvilken kategori. Vi vinder kun som et team, hvis I føler, der er værdi for pengene, og vikaren får den rigtige løn.

Vi leverer arbejdsmænd og håndmænd i hele Storkøbenhavn.

Uanset om du skal bruge en enkelt ”håndmand”, eller et helt sjak af arbejdsmænd, så er vi klar med et løsningsforslag.

Det kan også være et mix af de to typer af arbejdsmænd.

Den løsning kan være et godt og effektivt redskab, måske i samarbejde med jeres egne folk. Vi ser især, at arbejdsmænd bliver brugt til at aflaste jeres egne dygtige håndværkere. De får købt tid fri, ved at nogle af de manuelle opgaver bliver løst effektivt af folk, der gerne vil ind og vise deres værd.

Som udgangspunkt leverer vi arbejdsmænd og håndmænd i hele Storkøbenhavn. Mange af de folk vi har, kommer til opgaven på cykel eller med det offentlige, så I slipper for parkeringsproblemer – men det skal så omvendt også være muligt for dem at komme frem.

Spørg os uforpligtende

Vi tror på hurtig, klar og ærlig kommunikation.